GIRO D'ITALIA

Kategorija
Aktualno
Datum
09.05.2021 00:00

Verjetno ste že seznanjeni, da bodo v nedeljo, 23. maja  Brda in italijanski Collio ter Nova Gorica s sosednjo Gorico, prizorišče največjega italijanskega športnega dogodka, 104. kolesarske karavane Giro d'Italia. Gre za pomembno promocijsko priložnost goriškega čezmejnega območja, saj etape po svetu pred televizijskimi ekrani spremlja skoraj 800 milijonov gledalcev.

Sedaj je na nas, da se z brezhibno organizacijo, povezovanjem in sodelovanjem, zavarujemo traso in pripravimo spremljevalne aktivnosti ter Brda in Brice v najlepši luči predstavimo širnemu svetu.

ZTKMŠ Brda je na na društva naslovilo prošnjo za pomoč pri organizaciji dogodka.

Ker bo potrebno tudi na briškem delu etape, na vseh križiščih in stranskih poteh, progo zavarovati s trakovi in tam na mestu zagotoviti tudi redarja, se obračamo na vas v upanju na pomoč. Za celotna Brda bomo potrebovali samo za zavarovanje poti nekje 100 prostovoljcev, kar ni majhen zalogaj. Poleg varovanja poti, bo potrebno zagotavljati tudi parkirna mesta in urejeno, predvsem pa varno parkiranje tako domačinov, kot tudi obiskovalcev. Seveda se bo tudi za ta del nalog potrebovalo prostovoljno pomoč.

V kolikor bi želeli kot prostovoljec pomogati pri tem dogodku, vaso udeležbo javite na mail društva: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefon 041 311 036 - Iva do nedelje 9. maja 2021.

Vabljeni.


 
 

Vsi datumi

  • 09.05.2021 00:00

Poganja iCagenda